Kotkan Piccolo / Kiinteistö Oy Kotkan Pihkapolku 1

Pihkapolku 1, Kotka

Vapautuvat vuokra-asunnot

Pienet, viihtyisät Kotkan Piccolo-vuokrakodit kutsuvat asumaan

Kotkan Piccolon opiskelijoille, sinkuille, pariskunnille ja eläkeläisille sopivat kivat ja kompaktit vuokrakodit sijaitsevat Ruonalan kaupunginosassa Kotkassa. Alueelta on erinomaiset liikenneyhteydet. Yhteisissä saunoissa on hetivalmiit kiukaat odottamassa löylyttelijöitä, ja pihalla on istutuslaatikoita, jos viherpeukalosi tuppaa villiintymään kesäisin!

Lähellä on myös kirjasto, urheilutalo, uimaranta, apteekki ja terveysasema. XAMKin Metsolan kampus on alle 2 km: päässä ja lähimpään kauppaan on noin 600 metriä.

Asunnot

Kotkan Piccolossa on tarjolla remontoituja yksiöitä ja kaksioita. Myös kaikki kodinkoneet on uusittu. Osa kaksioista on invavarusteltuja. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä yhteinen olohuone, suuri lasitettu terassi sekä upea kuntoilutila. Yhteisessä tilassa on ilmainen wifi-yhteys.

Talon jokaisessa kerroksessa on oma sauna, joissa on hetivalmiit kiukaat. 1 kerroksen saunoissa on varausvuorot, 2. kerroksessa miesten sauna ja 3. kerroksessa naisten sauna. Yhteisissä saunoissa pääset löylyttelemään vaikka jo aamusta! Pyykkipäivän helpotus ovat talopesula ja kuivaushuone, joiden käyttö on ilmaista.

Talon pihalla on istutuslaatikoita, jotka jaetaan keväällä asukkaiden käyttöön. Voit siis halutessasi nauttia oman maan antimista, viljellen vaikka salaattia tai yrttejä!

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Läheiseltä bussipysäkiltä pääset sekä Kotkan (9 km) että Karhulan ja Jumalniemen kauppakeskuksen (8 km) suuntaan. Omalla autollakin kulkeminen on sujuvaa, ja moottoritielle on vain 5 minuutin matka. Prisman kauppakeskukseen on kävellen matkaa 3 km.

PELASTUSSUUNNITELMA

KYSY LISÄÄ

Merja Piiparinen
Puh. 0400 705 079
merja.piiparinen@suhola-yhtiot.fi

VUOKRAT

Asuntotyyppi Koko m2 Vuokra/e/kk Muut maksut/kk
1 h + kn 23 292,70 Sähkö 19 e/hlö
Vesi 18 e/hlö
1 h + tupak., invavarustettu 46 497,12 Sähkö 28 e/hlö
Vesi 18 e/hlö
2 h + kk 43,5 489,88 Sähkö 28 e/hlö
Vesi 18 e/hlö