Tietoa yhtiöstä

HS Development

Kiinteistökehityksen palveleva ammattilainen

Olemme osa Suhola-yhtiöitä, joka on kotkalainen vuokra-asumisen ja toimitilaratkaisujen tuottaja ja kiinteistöjen kehittäjä. Olemme olleet mukana vuodesta 1995 noin 2 000 asunnon ja lähes sadan kiinteistön kehittämisessä Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella. Tällä hetkellä hallinnoimme ja vuokraamme omistamiamme yli 300 vuokra-asuntoa ja kymmeniä toimitiloja Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Imatralla.

Toimintamme perusta kiinteistökehityshankkeissa

Meille on tärkeää asiakkaidemme saama etu. Siksi palvelemme huolella ja vastuullisesti ja tuomme aina mukaan kokemuksemme, osaamisemme ja verkostojemme tuoman edun.

roolit
  • Olemme hankkeen kokoonpanija ja hoidamme prosessin alusta loppuun
  • Yhdistämme omistajien, käyttäjien ja sijoittajien tarpeet niin, että hankkeen lopputulos luo arvoa kaikille osapuolille
  • Organisoimme kehittämishankkeen
  • Etsimme hankkeeseen oikeanlaiset ja tarvittavat resurssit
  • Selkeytämme hankkeen osapuolten roolit ja vastuut
  • Etsimme myytäville kohteille sijoittajat ja käyttäjät
  • Voimme toimia myös itse sijoittajana

Yhteistyökumppaneiden rooli on tärkeä

Vuosien kokemus kiinteistökehittäjänä on kerryttänyt HS-Developmentille tärkeän verkoston ja merkittävän määrän luotettavia kumppaneita, joiden kanssa hankkeita on hyvä edistää ja projektit saadaan sujuvasti maaliin. On sitten kysymys arkkitehtuurista, kaava-asioista, rakentamisesta, rahoituksesta, asuntovuokrauksesta, juridiikasta tai markkinointiviestinnästä, viemme hankkeita eteenpäin vain kokeneiden ja käytännössä hyväksi havaittujen parhaiden kumppaneiden kanssa.

Ole yhteydessä

Onko sinulla mielessä kiinteistökehityshanke tai etsitkö sopivaa sijoituskohdetta? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen

hannu

Hannu Suhola
Toimitusjohtaja
Puh. 0400 255 897
hannu.suhola@suhola.fi

jukka

Jukka Laurila
Kiinteistökonsultti
Puh. 0400 477 034
jukka.laurila@suhola.fi